QUICKSCAN: Hoe groot is de kans dat jouw boventallige medewerkers doorstromen naar de zorg?

Wat is de gemiddelde leeftijd van de groep medewerkers?

Wat is het meest voorkomende opleidingsniveau van de medewerkers?

Wat is de meest voorkomende thuissituatie van de medewerkers?

Hoe typeren de werkzaamheden van de groep medewerkers zich voornamelijk?

Hoe staan de medewerkers tegenover het leren van nieuwe dingen?

Welk gender komt het meest voor bij de groep medewerkers?

Waarom hebben de medewerkers oorspronkelijk voor deze huidige baan gekozen?

Hoeveel uren werken je medewerkers gemiddeld?

Werken de medewerkers op dit moment onregelmatige uren?

QUICKSCAN: Hoe groot is de kans dat jouw boventallige medewerkers doorstromen naar de zorg?
Waarschijnlijk weinig kans
Het zorghart kun je overal vinden. Maar toch zijn er wel een paar indicatoren die voorspellen hoe groot de match is tussen jouw boventallig personeel en de zorg. Dat zijn harde voorwaarden (heeft iemand de juiste opleiding?), maar we zien bijvoorbeeld ook nog vaak dat vooral vrouwen op onze zorgoproepen afkomen. Hier komt wel verandering in. In de GGZ zoeken ze bijvoorbeeld sterke mannen! Bekijk onze website of neem direct contact met adviseur Ayla Kok op om te overleggen wat we nog kunnen betekenen voor jouw personeel: a.kok@freddify.com.
Wij zien mogelijkheden!
We zien zeker aanknopingspunten. Een gedeelte van jouw boventallig personeel zal wel te porren zijn voor een baan in de zorg. De zorg is wel heel breed; er zijn veel mogelijkheden maar je kunt ook vaak tegen een dichte deur aanlopen. Freddify helpt jouw personeel wegwijs te worden in de zorg en een baan te vinden die bij hen past. Wij openen deuren en bieden persoonlijke begeleiding. Bekijk onze website of neem direct contact met adviseur Ayla Kok op om te overleggen wat we nog kunnen betekenen voor jouw personeel: a.kok@freddify.com.
Veel mogelijkheden
We denken dat veel van de mensen die nu boventallig zijn een verborgen zorghart hebben. Een reorganisatie brengt veel onzekerheid en wanhoop met zich mee. Maar voor veel van jouw personeel is dat niet nodig; de zorg biedt goede kansen en veel baanzekerheid. Neem dus snel contact met ons op om een positieve draai aan een reorganisatie te geven. Wij helpen jouw personeel hun droom te vervullen en een goede baan in de zorg te vinden. e juiste opleiding?), maar we zien bijvoorbeeld ook nog vaak dat vooral vrouwen op onze zorgoproepen afkomen. Hier komt wel verandering in. In de GGZ zoeken ze bijvoorbeeld sterke mannen! Bekijk onze website of neem direct contact met adviseur Ayla Kok op om te overleggen wat we nog kunnen betekenen voor jouw personeel: a.kok@freddify.com.