Waarden

Drijfveren

Talenten

Benut het volle potentieel van je menselijk kapitaal.

Onze online programma’s laten medewerkers ontdekken waar ze goed in zijn en wat energie geeft. Dit stimuleert hun persoonlijke ontwikkeling. De organisatie profiteert daarvan, want medewerkers zijn vitaler en gelukkiger als ze doen waar ze goed in zijn.

Ontwikkel de unieke talenten van medewerkers

Freddify stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van individuen. Onze programma’s geven een goed beeld van de drijfveren, talenten en competenties van de medewerker. Wij onderzoeken hoe deze eigenschappen tot uiting komen op de werkvloer en welke rol daarbij past. Zo groeit iemand in een richting waarin hij of zij kan excelleren. 

inkaartbrengen
HR fases

Overzicht en positieve inzichten in iedere HR-fase

Onze online programma’s helpen organisaties in iedere fase de juiste keuze te maken. Het Instroom programma geeft inzicht in competenties van de nieuwe medewerker. Ons programma voor Doorstroom structureert de persoonlijke ontwikkeling en beoordelingscyclus, zonder de menselijke behoeftes uit het oog te verliezen. Ons Uitstroom traject biedt perspectief door iemands ogen te openen voor nieuwe mogelijkheden. 

Meer vitaliteit en werkplezier in de organisatie

Freddify wilt werkplezier in organisaties vergroten. De vitaliteit van medewerkers en de mate waarin zij geluk in werk ervaren beïnvloedt de prestatie van het team. Onze programma’s zijn daarom gericht om de behoeftes van de mens te beantwoorden: je Competent voelen, in zekere mate Autonoom zijn en Verbondenheid ervaren. Met Freddify is het makkelijk deze behoeftes niet uit het oog te verliezen.

productiviteit

Onze programma’s voor verschillende HR fases

Instroom

De verkeerde persoon aannemen kost geld en energie. Ons Instroom programma laat op voorhand zien of iemands persoonlijkheid in de organisatie past. De uitslag geeft een goede basis voor het eerste persoonlijk ontwikkelplan van nieuwe medewerkers.

WAARDEN

PERSOONLIJKHEID

FUNCTIE-EISEN

IQ

Doorstroom

Gelukkige medewerkers zijn productiever en gemotiveerder. Ons Doorstroom programma stimuleert zelfreflectie tijdens jaarlijkse evaluaties: hoe voel ik me, wat wil ik bereiken en wat moet ik verbeteren? Dit programma kan traditionele functioneringsgesprekken vervangen.

Vitaliteit

Energiegevers

Persoonlijkheid

360 Feedback

Groeidoelstellingen

Valkuilen en ontwikkelpunten

Leervermogen

360 feedback

Uitstroom

Medewerkers in transitie geven wij perspectief. Ons Uitstroom programma combineert diepgaand zelfonderzoek met feedback van anderen. Hierdoor zien individuen wat ze nog meer kunnen dan ze tot nu gedaan hebben. Dit biedt mensen zelfvertrouwen in onzekere situaties, zoals tijdens reorganisaties of transformaties.

Mogelijkheden

Richting

Talenten

Energiegevers

Persoonseigenschappen

Persoonlijke missie

Achtergrond

Voorbeelden

Referenties

 • Henk Woudstra Sport Fryslan

  Henk Woudstra (Sport Fryslân)

  “Freddify heeft haar belofte ingelost. Medewerkers waren over het algemeen enthousiast en soms (blij!) verrast over de resultaten. Freddify kan de ontwikkeling van de medewerkers op een gestructureerde wijze organiseren.”

 • jessie bexkens seegers

  Jessie Bexkens-Seegers (DC Klinieken)

  “Ik zou Freddify willen aanbevelen, want het geeft duidelijkheid in de toekomstverwachtingen, de mogelijkheden en wensen van onze medewerkers.  Zijn er vragen, dan is Freddify goed bereikbaar en denken altijd mee.”

 • corry van den nieuwendijk

  Corry van den Nieuwendijk (Promen)

  “Freddify is een eigentijds instrument waarbij de eigen ontwikkeling centraal staat. Het gaat uit van je talenten en de juiste mens op de juiste plek.”

 • eva wel

  Eva Weel (Cordaan)

  “De frisse andere insteek laat mensen nadenken over hun loopbaanmogelijkheden. Onze medewerkers leerden echt wat over zichzelf en zagen qua werk weer de contouren van een toekomst.”

 • Cordaan
 • Buurtzorg website
 • DC
 • ZuidOoost
 • SZV
 • Foto-Sport-Fryslân

Wat levert het op?

levert-deskIndividuen ontwikkelen zich in een richting waarin ze echt kunnen uitblinkenHogerekwaliteitGrotereslagkrachtHogereklanttevredenheidDe organisatie krijgt steeds meer uitblinkers in dienst. Meer productiviteitMeer loyaliteitMinderverzuimMedewerkers worden gelukkiger en energieker.
wat levert het op-mobileIndividuen ontwikkelen zich in een richting waarin ze echt kunnen uitblinkenHogerekwaliteitGrotereslagkrachtHogereklanttevredenheidDe organisatie krijgt steeds meer uitblinkers in dienst. Meer productiviteitMeer loyaliteitMinderverzuimMedewerkers worden gelukkiger en energieker.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Vul a.u.b. uw e-mail adres in zodat wij contact met u op kunnen nemen.