Waarden

Drijfveren

Talenten

Benut het volle potentieel van je menselijk kapitaal.

Onze online programma’s laten medewerkers ontdekken waar ze goed in zijn en wat energie geeft. Dit stimuleert hun persoonlijke ontwikkeling. De organisatie profiteert daarvan, want medewerkers zijn vitaler en gelukkiger als ze doen waar ze goed in zijn.

Ontwikkel de unieke talenten van medewerkers

Freddify stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van individuen. Onze programma’s geven een goed beeld van de drijfveren, talenten en competenties van de medewerker. Wij onderzoeken hoe deze eigenschappen tot uiting komen op de werkvloer en welke rol daarbij past. Zo groeit iemand in een richting waarin hij of zij kan excelleren. 

inkaartbrengen
HR fases

Overzicht en positieve inzichten in iedere HR-fase

Onze online programma’s helpen organisaties in iedere fase de juiste keuze te maken. Het Instroom programma geeft inzicht in competenties van de nieuwe medewerker. Ons programma voor Doorstroom structureert de persoonlijke ontwikkeling en beoordelingscyclus, zonder de menselijke behoeftes uit het oog te verliezen. Ons Uitstroom traject biedt perspectief door iemands ogen te openen voor nieuwe mogelijkheden. 

Meer vitaliteit en werkplezier in de organisatie

Freddify wilt werkplezier in organisaties vergroten. De vitaliteit van medewerkers en de mate waarin zij geluk in werk ervaren beïnvloedt de prestatie van het team. Onze programma’s zijn daarom gericht om de behoeftes van de mens te beantwoorden: je Competent voelen, in zekere mate Autonoom zijn en Verbondenheid ervaren. Met Freddify is het makkelijk deze behoeftes niet uit het oog te verliezen.

productiviteit

Onze programma’s voor verschillende HR fases

Instroom

De verkeerde persoon aannemen kost geld en energie. Ons Instroom programma laat op voorhand zien of iemands persoonlijkheid in de organisatie past. De uitslag geeft een goede basis voor het eerste persoonlijk ontwikkelplan van nieuwe medewerkers.

WAARDEN

PERSOONLIJKHEID

FUNCTIE-EISEN

IQ

Doorstroom

Gelukkige medewerkers zijn productiever en gemotiveerder. Ons Doorstroom programma stimuleert zelfreflectie tijdens jaarlijkse evaluaties: hoe voel ik me, wat wil ik bereiken en wat moet ik verbeteren? Dit programma kan traditionele functioneringsgesprekken vervangen.

Vitaliteit

Energiegevers

Persoonlijkheid

360 Feedback

Groeidoelstellingen

Valkuilen en ontwikkelpunten

Leervermogen

360 feedback

Uitstroom

Medewerkers in transitie geven wij perspectief. Ons Uitstroom programma combineert diepgaand zelfonderzoek met feedback van anderen. Hierdoor zien individuen wat ze nog meer kunnen dan ze tot nu gedaan hebben. Dit biedt mensen zelfvertrouwen in onzekere situaties, zoals tijdens reorganisaties of transformaties.

Mogelijkheden

Richting

Talenten

Energiegevers

Persoonseigenschappen

Persoonlijke missie

Achtergrond

Voorbeelden

Referenties

 • Henk Woudstra Sport Fryslan

  Henk Woudstra

  “Freddify heeft haar belofte ingelost. Medewerkers waren over het algemeen enthousiast en soms (blij!) verrast over de resultaten. Een veel gehoorde opmerking was dat het wel veel tijd vraagt, maar je er ook echt wel wat voor terug krijgt. Bij de één nieuwe inzichten, terwijl bij een ander meer het gevoel bevestigd wordt. Al met al is Freddify een prima basis gebleken om de ontwikkeling van de medewerkers op een gestructureerde wijze te organiseren.”

  Senior Adviseur Personeel & Organisatie bij “Sport Fryslân”

 • jessie bexkens seegers

  Jessie Bexkens-Seegers

  “Het geeft ons meer duidelijkheid in de toekomstverwachtingen, de mogelijkheden en wensen van alle medewerkers bij DC Klinieken. Daarnaast geeft het de medewerker handvaten om aan zijn/haar ontwikkeling te gaan werken. Het geeft een duidelijke meerwaarde aan de medewerker als persoon en als collega. Voor de manager geeft Freddify veel informatie over de huidige kwaliteiten van medewerker en komen mogelijke ontwikkelingen helder naar voren. Ik zou Freddify aan anderen willen aanbevelen omdat het meer inzicht geeft aan de medewerker en aan de organisatie. Zijn er vragen aan Freddify dan zijn ze goed bereikbaar en denken altijd mee.”

  Locatiemanager bij “DC-Klinieken”

 • eva wel

  Eva Weel

  “De frisse (andere) insteek van Freddify laat mensen nadenken over hun loopbaanmogelijkheden: zo richt het onderzoek zich op familie (genenkaart). Tevens wordt meegenomen: IQ test / waarden / competenties…. Mensen gaan echt nadenken over zichzelf. Ook waren de begeleidende gesprekken met Fred een zeer waardevolle aanvulling en hebben medewerkers deze als heel prettig en nuttig ervaren. Het grootste voordeel is dus dat onze medewerkers mede dankzij Freddify qua werk weer de contouren van een toekomst begonnen te zien.”

  Projectleider HR bij “Cordaan”

 • corry van den nieuwendijk

  Corry van den Nieuwendijk

  “Ik vind het grootste voordeel van Freddify dat het een eigentijds instrument is waarbij de eigen ontwikkeling centraal staat. Het gaat uit van je talenten en de juiste mens op de juiste plek.
  Omdat het instrument volledig gedigitaliseerd is met een duurzame uitstraling vind ik het eigentijds.

  HR-manager bij “Promen”

 • Cordaan
 • Buurtzorg website
 • DC
 • ZuidOoost
 • SZV
 • Foto-Sport-Fryslân

Wat levert het op?

levert-deskIndividuen ontwikkelen zich in een richting waarin ze echt kunnen uitblinkenHogerekwaliteitGrotereslagkrachtHogereklanttevredenheidDe organisatie krijgt steeds meer uitblinkers in dienst. Meer productiviteitMeer loyaliteitMinderverzuimMedewerkers worden gelukkiger en energieker.
wat levert het op-mobileIndividuen ontwikkelen zich in een richting waarin ze echt kunnen uitblinkenHogerekwaliteitGrotereslagkrachtHogereklanttevredenheidDe organisatie krijgt steeds meer uitblinkers in dienst. Meer productiviteitMeer loyaliteitMinderverzuimMedewerkers worden gelukkiger en energieker.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Vul a.u.b. uw e-mail adres in zodat wij contact met u op kunnen nemen.