Doe ik de baan die ik wil?

Wat past echt bij me?

Wat maakt mij gelukkig?

Stop met twijfelen, vind je levenspad.

Je werk beslaat één derde van je leven. Doe dus iets waar je gelukkig van wordt. Daarvoor moet je eerst weten: ‘Wie ben ik?’ Freddify helpt je bij dat antwoord.

“Wie ben ik?”

Je kunt alleen de juiste keuzes maken als je jezelf helemaal kent. Freddify brengt jouw unieke persoonlijkheid in kaart met verschillende wetenschappelijke methodes.

Steps_1 1
Steps_2 1

Ontdek jezelf thuis

Je hebt het erg druk. Toch mag dat niet ten koste gaan van jouw zelfontwikkeling. Freddify vindt de tussenweg: je geeft aandacht aan jezelf maar dit doe je online. Gewoon thuis in je eigen tijd dus.

Kom erachter wat jij 
wil in werk

Na Freddify weet je precies wie je bent, wat je krachten zijn en waar je gelukkig van wordt. Dan weet je ook wat voor een baan bij jou past.

Steps_3

Wat is Freddify?

Freddify is een online methode waarmee je jezelf leert kennen en daardoor beter loopbaankeuzes maakt. De methode is gebaseerd op jarenlange ervaring met loopbaancoaching en inzichten uit pedagogie, filosofie en psychologie. Het is voor jou geschikt als je niet weet wie je bent, wat je wil, een belangrijke keuze moet maken of het idee hebt dat “dit het niet is”. Eigenlijk zou iedereen een keertje Freddify moeten doen om de loopbaan te kiezen waar ze echt gelukkig van worden.

Referenties

 • Chantal Gloudemans

  Chantal Gloudemans

  “Door gebruik te maken van het Freddify programma heb ik een hoop kennis over mezelf opgedaan. Uiteindelijk heb ik met alle die kennis een volledige andere baankeuze gemaakt. Ik zit nu eindelijk op de juiste plek.

 • Kirsten Rottinghuis

  Kirsten Rottinghuis

  “Doe Freddify als je echt wilt zijn wie je bent en wilt weten waar je wortels liggen dan weet je ook echt waar je naar toe wilt groeien!

 • Annelen van Wetten

  Annelen van Wetten

  “Het geeft je een geweldig inzicht in je bekwaamheden en je kwaliteiten en geeft ruimte en perspectief.

 • cassandra van den berg2

  Cassandra van den Berg

  “Freddify kan worden gezien als een bewustwordingsproces over je eigen ik in relatie tot je werkomgeving. Het gaat verder dan een eenzijdige persoonlijkheidsanalyse of loopbaantool. Het combineert je persoonlijkheid met je werkomgeving met alle plussen en minnen die daarbij horen. Het wordt duidelijk waarom je in een bepaalde situatie of omgeving beter aardt dan in een andere context. Het invullen kost wat tijd, maar dat helpt je direct om bewust naar jezelf te kijken. Het gaat dus niet alleen om het resultaat, maar vooral ook het nadenken over de oefeningen die in het programma zijn opgenomen. Het programma is eenvoudig in gebruik en tussentijds is het mogelijk resultaten in te zien.
  Ik hoop dat ik met de inzichten uit Freddify weloverwogen keuzes kan maken voor vervolgstappen in mijn loopbaan. De resultaten zal ik zeker gebruiken in gesprekken op het werk over de invulling daarvan. Wat mij betreft een aanrader!”

Freddify “Volgende Stap”

25 EUR

Verkort loopbaanprogramma

Ontdek jezelf met 4 relevante opdrachten.

Relevante inzichten

Leer meer over je jezelf en beroepen en rollen die bij jou passen.

Freddify “Loopbaantraject”

150 EUR

Loopbaanprogramma

Het volledige programma met alle opdrachten om jezelf te ontdekken.

Jouw Kompas

Gebruik je Kompas tijdens sollicitaties of om jezelf te pitchen.

Freddify “Met begeleiding”

300 EUR

Loopbaanprogramma

Het volledige programma met alle opdrachten om jezelf te ontdekken.

Jouw Kompas

Gebruik je Kompas tijdens sollicitaties of om jezelf te pitchen.

Coach

Eén telefonisch gesprek en een persoonlijke sessie met een coach.

Zo werkt het

Freddify faciliteert een diepgaand zelfonderzoek door zeven verschillende onderdelen. Ieder onderdeel brengt je weer een stukje dichterbij het antwoord op de “Wie ben ik?”-vraag. Soms met behulp van jouw vrienden, collega’s of familie. In andere onderdelen ga je zelf aan de slag. Uiteindelijk breng je met Freddify alle inzichten samen tot één unieke persoonlijke missie. Jouw persoonlijke missie. Deze geeft richting bij grote en kleine levenskeuzes, nu en in de toekomst.

 • Dashboard

  Dashboard

  Jouw persoonlijke omgeving.
 • Loopbaanprogramma

  Loopbaanprogramma

  Instructievideo’s om je te helpen.
 • Loopbaanprogramma

  Loopbaanprogramma

  Ieder onderdeel weer een nieuw zelfinzicht.
 • Kompas

  Kompas

  Je eigen kompas, inzichtelijk waar jij goed in bent.

Beter dan persoonlijkheidstesten

Ben je groen, blauw, geel of rood, een Explorer of toch eerder een Performer? Je herkent altijd wel iets van jezelf in een testuitslag. Freddify gaat veel dieper en geeft inzichten die alleen op jou van toepassing zijn. Daar kan je echt wat mee.

Goedkoper dan een loopbaancoach

Een paar gesprekken bij een loopbaancoach voel je al snel in je portemonnee. Ons programma levert dezelfde waarde, maar is toegankelijk voor iedereen. Zo kan iedereen de beste versie van zichzelf worden.

Duurzamer dan soul-searching op vakantie

Een reis naar Thailand of je terugtrekken in de Veluwe om jezelf te ontdekken resulteert vaak in kortstondige veranderingen. Na een maand thuis, ben je de helft weer vergeten. Freddify geeft een kompas waar je voor de rest van je leven gebruik van kunt maken.

wat wil ik

wat wil ik

Meld je aan. Ontdek wat je écht wil.

Wacht niet langer met het ontdekken van je levenspad. Meld je nu aan voor Freddify of Freddify met Coach.

Ontvang de uitnodiging in je mailbox
Start wanneer het jou uitkomt
Betaal eenvoudig via een betalingslink

Als je hebt gekozen voor een coach, neemt deze eerst telefonisch contact met jou op om je coachingsvraag persoonlijk te bespreken.