Hart-01

Heb jij een verborgen zorghart?

Kijk of je geschikt bent

De test heeft 66 vragen over jouw persoonlijkheid. Dit duurt max. 10 minuten. Aan het eind van de test krijg je direct de uitslag: hoe goed pas jij bij de zorg?

Deel je uitslag met Freddify

Deel jouw contactgegevens met één klik. Een Freddify medewerker belt je daarna om meer te vertellen over werken in de zorg en jouw mogelijkheden.

Ga op gesprek bij een zorgorganisatie

Na het gesprek met Freddify beslis jij of je in contact wilt komen met een zorgorganisatie. Zoja, dan stuurt Freddify je gegevens door naar een organisatie in de buurt.

Wil je werken in de zorg, maar heb je geen zorgdiploma?

De Geschikt voor Zorg test zoekt mensen met een zorghart. In de zorg is namelijk een groot tekort aan personeel. Er zijn niet genoeg gediplomeerde zorgmedewerkers om dit tekort op te lossen. Daarom neemt de zorg ook mensen aan zonder diploma.

Natuurlijk moeten deze mensen wel de juiste persoonlijkheid voor de zorg hebben! Vandaar onze test.

De test laat zien of jij past bij de zorg. Je kunt ervoor kiezen de uitslag te delen met een organisatie in jouw regio. Zij nemen dan contact met jou op over  de mogelijkheden: bijvoorbeeld een (betaald) leer/werktraject of een ondersteunende functie.

1Bannerz

Deze maand zoeken we mensen voor

 

 • " Ik heb zelfs na mijn vakantie een sollicitatie gesprek.. Met dank aan de test." 

  Zij-instromer

 • "Vond het een duidelijke en fijne test. Ik ben zelfs al benaderd. Hoop dat het wat wordt"

  Zij-instromer

 • "Ik hoop ermee aan het werk te komen en ben zelfs al benaderd door een organisatie, dank jullie wel." 

  Zij-instromer

Veelgestelde vragen

 • We vragen je eerst een account aan te maken om twee redenen. De eerste reden is voor jouzelf. Met jouw account kan je opnieuw inloggen, bijvoorbeeld om je uitslag nog eens te downloaden voor een sollicitatiegesprek! De tweede reden gaat over de organisatie. We willen zeker weten dat we echte, geschikte mensen koppelen aan organisaties. Zonder een account kan iedereen de test net zo vaak maken tot ze geschikt zijn. Ook kunnen bots de test doen en daarmee zorgen dat de test veel langzamer werkt. 

  Overigens doen we niets met jouw account. Als je besluit niet te solliciteren bij een organisatie verwijderen we je account en de daarbij horende gegevens binnen enkele weken. 

 • Nadat je jouw uitslag hebt gedeeld met een organisatie ontvangen wij jouw contactgegevens eerst. We bellen je zo snel mogelijk. Tijdens het telefoongesprek vertellen we je meer over de organisatie in jouw regio. Ook stellen we je wat vragen. Als je dan nog steeds enthousiast bent, sturen we je gegevens door. Zelf verwijderen we je dan je gegevens. We doen er dus verder niets mee. Als je de uitslag niet hebt gedeeld, ontvangt niemand iets en word je account verwijderd.  

 • Er zijn meestal twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat je instroomt in een leer/werktraject. Dat houdt in dat je werkt en tegelijkertijd wordt opgeleid voor een zorgfunctie, bijvoorbeeld Verzorgende IG (MBO 3). De tweede mogelijkheid is dat je een ondersteunende baan krijgt waarbij je geen echte zorgtaken hebt.

 • We werken samen met organisaties in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Op dit moment is het tekort het grootste in de verpleeghuizen. Daar zoeken we nu de meeste mensen voor. Dat betekent dus de ouderenzorg.  

 • Dat hangt ontzettend van de organisatie, de functie die bij je past en je ervaring af. Iets om met de organisatie te bespreken dus!

 • Wij zijn Freddify! We werken al langer voor de zorg. Naast deze test bieden we ook loopbaanprogramma’s voor mensen in de zorg en functioneringsprogramma’s voor zorgorganisaties.  

Jij houd van de zorg-01 (2)

Een baan naar jouw hart?

In de zorg:

 • Help je mensen die het echt nodig hebben
 • Werk je met hart en ziel
 • Krijg je dankbaarheid en waardering
 • Maak je mooie, ontroerende en grappige dingen mee
 • Word je (betaald) opgeleid en getraind
 • Is een vast contract geen uitzondering
Geschikt voor zorg

Het verhaal van een zij-instromer

 • Rilana

   

  "Al lange tijd was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, ik ben al eerder bij zorg organisaties geweest. Zij stuurde mij weg omdat ik geen diploma's had. Freddify heeft het voor mij mogelijk gemaakt en met haar test bewezen dat ik toch echt een zorghart heb. Nu heb ik een baan bij Argos. Er zijn zoveel mensen nodig in de zorg, het kan zo niet langer. Iedereen die wil zou de mogelijkheid moeten krijgen de test te maken en te onderzoeken of zij passen bij de zorg en ergens aan de slag kunnen. Het is zo hard nodig!"

  Rilana
  Zij-instromer
Kaart NL 01 1

Woon jij ergens anders? Laat dan je gegevens achter. We mailen als we een organisatie in jouw buurt hebben aangesloten!