Over Freddify

Freddify is een organisatie met een zorghart. Sinds 2014 ontwikkelen wij digitale oplossingen voor problemen in de zorg. We zetten ons in voor duurzame inzetbaarheid en het oplossen van het personeelstekort in de zorg. Wij willen namelijk dat onze ouders ook nog goede zorg krijgen. Het is daarvoor van groot belang dat er meer zorgmedewerkers komen en dat zij gaan werken op de plek waar ze goed passen.

Onze producten worden altijd in overleg met zorgmedewerkers, HR en andere kennispartners ontwikkeld. Zo weten we zeker dat onze producten een oplossing bieden voor de daadwerkelijke uitdagingen in de zorg.

Ook buiten onze producten dragen wij ons steentje bij. Freddify grijpt alles aan om de zorg een stap verder te helpen. Zo is onze oprichter Ayla Kok onderdeel van stuurgroepen die de overheid adviseren over de Ikzorg campagne en hebben we in de Tweede Kamer onze mening over het beleid op het tekort gegeven. We geven vaak presentaties over het werven en binden van personeel. Zij-instromers en zorgmedewerkers weten ons inmiddels vaak te vinden voor al hun vragen over de zorg. Wij proberen hen altijd te koppelen aan een kans in ons uitgebreide netwerk. Dit doen wij allemaal kosteloos, vanuit onze missie: het personeelstekort in de zorg oplossen.

Wie zijn wij

Ayla Kok
Directeur/partner

Fred (1 of 1)

Fred Kok
Loopbaanadviseur

Wie zijn wij

Zinzi van der Aar
Marketing specialist

richard

Richard Naipal
Data & Strategie

IMG_2553 1

Alexander Skiczuk

Designer

ailin

Ailin Haijer
Accountmanager

_MG_2491

Rune van der Aar
Stagiaire Marketing

WhatsApp Image 2019 01 07 at 17.31.57

Naomi Schriek
Ervaringsdeskundige Zorg

Contact

Geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Wij helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen. Laat een bericht achter en we nemen contact met je op.

Adres:
Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam
KvK:
59323906
Tel:
+31628256904 +31623932472
BTW:
NL853422370B01